Nu House&Friends - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Nu House&Friends

Nu House&Friends

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

077/988838

Социјални мрежи:

Вашите омилени палачинки и слатки отсега достапни и на втора локација! Пробајте и уверете сѐ зошто нашите превкусни палачинки, вафли и останати специјалитети со Nutella се број еден веќе 13 години!