Mango - East Gate Mall

Homepage > Marka > Mango

Mango

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

http://www.fashiongroup.com.mk

Kontakto:

071/275-662

Mediat sociale:

Duke frymëzuar botën duke përhapur dashurinë dhe pasionin për kulturën mesdhetare, Mango në East Gate vjen me dy koleksione të reja emocionuese që klientët tanë kanë pritur kaq gjatë – për meshkuj dhe për fëmijë. Për më shumë se 35 vjet, marka po përpiqet të krijojë një kulturë shumë të veçantë, duke i kushtuar vëmendje të plotë ruajtjes së Planetit përmes përdorimit të materialeve të qëndrueshme, duke ofruar pjesë tepër moderne dhe trendi që janë gjithmonë të lehta për t’u dashuruar.