Mango - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Mango

Mango

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

http://www.fashiongroup.com.mk

Телефон:

071/275-662

Социјални мрежи:

Инспирирајќи го светот со тоа што ја шират љубовта и пасијата кон Медитеранската култура, Mango во Ист Гејт доаѓа со две нови воодушевувачки колекции на кои нашите клиенти чекаа толку долго – машката и детската. Повеќе од 35 години брендот се стреми кон создавање на една сосема посебна култура, посветувајќи целосно внимание на зачувување на Планетата преку користење на одржливи материјали, нудејќи неверојатно модерни и тренди парчиња во кои секогаш е лесно да се вљубите.