Kares - East Gate Mall

Homepage > Marka > Kares

Kares

Hapur çdo ditë

Kati

-01

Faqe interneti

https://kares.mk/

Kontakto:

078/254-514

Mediat sociale:

KARES është vendi ku njeriu urban në kërkim të estetikës dhe funksionalitetit të sofistikuar do të gjejë gjithçka për veten dhe gjithçka për shtëpinë e tij. Synimi ynë është t’i përgjigjemi plotësisht nevojave tuaja, duke filluar nga produktet që do t’i mbani gjithmonë me vete, përmes produkteve që do të dekorojnë hapësirën ku i vendosni, e deri te produktet që do ta bëjnë shtëpinë tuaj një vend të këndshëm, të bukur dhe funksional.

Ideja dhe dëshira për të prezantuar dhe ofruar produkte të reja, inovative, moderne dhe mbi të gjitha revolucionare na kanë udhëhequr nga viti 2011 e deri më sot. Produktet në gamën tonë janë më shumë sesa thjesht materiale të modeluara. Ata përmbajnë një ide, një filozofi, një arsye të ekzistencës së tyre. Kanë funksionalitetin maksimal, janë bërë me përkushtim të madh, paraqesin vizionin estetik bashkëkohor. Ata thellohen në problemet moderne të përditshme dhe përpiqen të ndryshojnë funksionimin e njeriut dhe mënyrën se si ai kujdeset për natyrën dhe mjedisin ku jeton. Dhe mënyra se si ai jeton. Këtu do të gjeni produktet e markave lider evropiane, fituese të shumë çmimeve për dizajn, inovacion dhe funksionalitet. Të njëjtat produkte janë krijuar për të përfituar njeriun pa kushte, për të ruajtur mjedisin, për të ofruar zgjidhje të reja, për të dhënë më të mirën e tyre. Ata arsyetojnë ekzistencën e tyre.

Të krijosh një produkt të mirë dhe cilësor do të thotë të identifikosh problemet e përditshme dhe të krijosh një zgjidhje funksionale të projektimit. Të vëzhgojë nevojat e njerëzve dhe të ofrojë më të mirën. Njohja e një produkti të mirë është çështje eksperience dhe shije e rafinuar. Dy dekadat tona të ekzistencës e kanë atë. Prandaj synimi ynë është të njohim cilësinë dhe ta afrojmë atë me ju, sepse cilësia krijohet gjithmonë me shumë përkushtim, entuziazëm dhe dashuri.