Kares - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Kares

Kares

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Вебстрана:

https://kares.mk/

Телефон:

078/254-514

Социјални мрежи:

КАРЕС е местото каде урбаниот човек, во потрага по софистицирана естетика и функционалност ќе најде сè за себе и сè за својот домот. Нашата цел е комплетно да ги задоволиме вашите потреби, почнувајќи од производи кои постојано ќе ги носите со Вас, преку производи кои ќе го разубавуваат просторот каде што ќе ги поставите, па сè до производи со кои вашиот дом ќе стане удобно, убаво и функционално место.

Идејата и желбата да се презентираат и понудат нови, иновативни, модерни и пред сè, револуционерни производи нè водат од 2011 до ден денес. Производите од нашиот асортиман се повеќе од само моделиран материјал. Тие во себе содржат идеја, философија, причина за своето постоење. Тие ја имаат максималната функционалност, направени се со преголема посветеност, ја презентираат современата естетичка визија. Навлегуваат во современите секојдневни проблеми и пробуваат да го променат човековото функционирање и како тој се грижи за природата и околината во која живее. И начинот на кој живее. Кај нас ќе ги најдете производите на водечките европски брендови, добитници на многу награди за дизајн, иновација и функционалност. Истите тие производи се создадени безусловно да му користат на човекот, да ја зачуваат околината, да нудат нови решенија, да го дадат својот максимум. Тие го оправдуваат своето постоње.

Да се создаде добар и квалитетен производ значи да се идентификуфаат секојдневните проблеми и да се создаде дизајнерско функционално решение. Да се опсервираат потребите на луѓето и да се понуди најдоброто. За да се препознае добар производ е прашање на искуство и рафиниран вкус. Нашето две децениско постоење го има тоа. Затоа, нашата цел е да го препознаеме квалитетот и да го доближиме до вас, поради тоа што квалитетот секогаш се создава со голема посветеност, ентузијазам и љубов.