IQOS - East Gate Mall

Homepage > Marka > IQOS

IQOS

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://mk.iqos.com/mk/pocetna

Kontakto:

075/279-479

Mediat sociale:

IQOS është prezent në vendin tonë që nga viti 2020, duke ofruar një përzgjedhje të gjerë të pajisjeve pa tym, të cilat janë një zgjedhje më e mirë sesa vazhdimi i pirjes së cigareve. Pa tym, pa hi dhe me erë më pak të pakëndshme, këto pajisje ofrojnë shijen e duhanit të vërtetë, bazuar në teknologjinë e ngrohjes.

Me hapjen e butikut të parë IQOS në vend, marka po ngre edhe një herë standardet për cilësinë dhe kujdesin ndaj përdoruesve, besnikëria e të cilit frymëzon dhe mundëson rritjen e vazhdueshme të saj. I pozicionuar në përdhes, butiku IQOS ofron një përvojë me produktet dhe shërbimet IQOS si kurrë më parë.

Ky produkt nuk është pa rrezik, lëshon nikotinë që shkakton varësi. Vetëm për të rritur.