IQOS - East Gate Mall

Почетна > Брендови > IQOS

IQOS

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://mk.iqos.com/mk/pocetna

Телефон:

075/279-479

Социјални мрежи:

IQOS е присутен во нашата земја од 2020 година, нудејќи широк избор на уреди без чад, кои се подобар избор од продолжувањето со пушење на цигари. Без чад, без пепел и со помалку непријатни мириси, овие уреди овозможуваат вкус на вистински тутун, на база на технологијата на загревање.

Со отварањето на првиот IQOS бутик во земјава, брендот одново ги крева стандардите за квалитет и грижа за корисници, чија што лојалност го инспирира и овозможува неговиот постојан раст. Позициониран на приземје, IQOS бутикот нуди искуство со IQOS производите и услугите како никогаш досега.

Овој производ не е без ризик, ослободува никотин кој предизвикува зависност. Само за полнолетни.