Intimissimi - East Gate Mall

Homepage > Marka > Intimissimi

Intimissimi

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.intimissimi.com

Kontakto:

071/332-245

Mediat sociale:

Eleganca, delikatesa, sensualiteti dhe feminiteti është ajo që e përshkruan më së miri markën Intimissimi. Veshja e grave meriton një filament që rrit tiparet e saj dhe e bën atë delikate në kontakt me trupin tuaj. “Intimissimi” garanton këtë kujdes, falë materialeve të çmuara dhe të përzgjedhura. Si të gjitha markat në “Grupin Calzedonia”, Intimissimi ofron një gamë të gjerë produktesh si në koleksionin e tij bazë ashtu edhe në atë të modës. Midis sutjenave dhe brekëve që do të përvijojnë më së miri siluetën tuaj dhe të brendshmeve të bukura të rafinuara dhe të përpunuara, mund të ndiheni rehat dhe të veçantë në çdo rast! Por, “Intimissimi” nuk ndalet vetëm tek të brendshmet e femrave sepse synon t’ju garantojë një stil modern dhe femëror edhe gjatë gjithë ditës!