Hronometar - East Gate Mall

Homepage > Marka > Hronometar

Hronometar

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.hronometar.mk/

Kontakto:

070/222-083

Mediat sociale:

Хронометар е специјализиран салон за продажба и сервис на висококвалитетни часовници, кој веќе повеќе од 60 години успешно носи луксуз и традиција во срцата на љубителите на безвременскиот стил и врвниот квалитет. Долгогодишното искуство во областа на часовничарството, неопходното техничко познавање и опрема ни овозможуваат да ја гарантираме автентичноста на секој поединечен дел од вашиот часовник.

Во целост посветени на нашите клиенти, тимот на Хронометар секогаш се труди да им помогне да го направат идеалниот избор во согласност со нивните желби, карактер и животен стил.

Како првиот продажен салон наменет за луксузни часовници во Скопје  и денес Хронометар е официјален и ексклузивен партнер за Македонија на светски познатите брендови: “Rado”, “Seiko”, “Longines”, “Doxa”, “Pierre Lannier”, “Lorus”.