Hronometar - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Hronometar

Hronometar

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.hronometar.mk/

Телефон:

070/222-083

Социјални мрежи:

Хронометар е специјализиран салон за продажба и сервис на висококвалитетни часовници, кој веќе повеќе од 60 години успешно носи луксуз и традиција во срцата на љубителите на безвременскиот стил и врвниот квалитет. Долгогодишното искуство во областа на часовничарството, неопходното техничко познавање и опрема ни овозможуваат да ја гарантираме автентичноста на секој поединечен дел од вашиот часовник.

Во целост посветени на нашите клиенти, тимот на Хронометар секогаш се труди да им помогне да го направат идеалниот избор во согласност со нивните желби, карактер и животен стил.

Како првиот продажен салон наменет за луксузни часовници во Скопје  и денес Хронометар е официјален и ексклузивен партнер за Македонија на светски познатите брендови: “Rado”, “Seiko”, “Longines”, “Doxa”, “Pierre Lannier”, “Lorus”.