HI Store - East Gate Mall

Homepage > Marka > HI Store

HI Store

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://hi-store.mk/

Mediat sociale:

Haj Kom po ndërton me sukses rrugën e saj, duke u rritur në një kompani që është gjithmonë në hap me arritjet e teknologjive më të fundit në botë dhe me nevojat e konsumatorëve të saj.

Ofrojmë shitje dhe servisim të brendeve të njohura në fushën e komunikimit, elektronikës dhe teknologjisë së informacionit.

Në punën tonë, udhëhiqemi nga parimet e cilësisë së lartë, çmimeve konkurruese, shërbimit cilësor dhe servisimit profesional.

Cilësia e lartë e produkteve, respektimi i standardeve moderne të tregut global dhe vendor si dhe konkurrenca, na lejojnë të zhvillohemi çdo ditë dhe të justifikojmë besimin e konsumatorëve tanë.