HI Store - East Gate Mall

Почетна > Брендови > HI Store

HI Store

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://hi-store.mk/

Социјални мрежи:

Хај Ком успешно го гради својот пат, прераснувајќи во компанија што е секогаш во чекор со хај тек достигнувањата во светот и со потребите на своите потрошувачи.

Нудиме продажба и сервис на реномирани брендови од областа на комуникациите, електрониката и информатичката технологија.

Во нашата работа се водиме од принципите висок квалитет, конкурентни цени, врвна услуга и професионален сервис.

Високиот квалитет на производите, почитувањето на современите стандарди на глобалниот и локалниот пазар и конкуренцијата, ни овозможуваат секојдневно да се развиваме и да ја оправдаме довербата на нашите потрошувачи.