Golden Rose - East Gate Mall

Homepage > Marka > Golden Rose

Golden Rose

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://cozmetro.com/

Mediat sociale:

Historia e suksesit të Golden Rose filloi në vitin 1938 në Turqi me prodhimin e parfumeve dhe produkteve të ndryshme kozmetike. Që atëherë, Golden Rose ka revolucionarizuar standardet tradicionale të bukurisë në mbarë botën. Me një prani në 36 vende dhe mbi 150 qytete, ajo ka mbi 2100 pika shitjeje. Marka jonë ofron një gamë prej më shumë se 400 produktesh me cilësi të lartë, duke përfshirë make-up, aksesorë bukurie dhe produkte moderne të kujdesit të lëkurës.
Që nga fillimi i saj, Golden Rose ka qenë gjithmonë një markë e veçantë dhe pioniere. Ajo ka zhvilluar një art të ndërthurjes së cilësisë dhe kreativitetit me idetë ndërkombëtare. Formulime dhe tekstura të tilla produktesh me cilësi të lartë janë rezultat i përpjekjeve të një ekipi profesionistësh, të cilët hulumtojnë tendencat më të kërkuara në mbarë botën.
Ju ftojmë të eksploroni gamën tonë të produkteve dhe të përjetoni vetë ndryshimin që ofron Golden Rose!