Golden Rose - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Golden Rose

Golden Rose

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://cozmetro.com/

Социјални мрежи:

Успешната приказна на Golden Rose започна во 1938 година во Турција со производство на парфеми и разни козметички производи. Оттогаш, Golden Rose ги револуционизира традиционалните стандарди за убавина низ целиот свет. Со присуство во 36 земји и над 150 градови, има над 2100 продажни места. Нашиот бренд нуди палета од повеќе од 400 висококвалитетни производи, вклучувајќи шминка, додатоци за убавина и најсовремени производи за нега на кожа. Од своето основање, Golden Rose отсекогаш бил посебен и пионерски бренд. Развила уметност на комбинирање на квалитетот и креативноста со меѓународните идеи.Ваквите висококвалитетни формулации и текстури за производите се резултат на напорите на тим од професионалци, кои ги истражуваат најбараните трендови ширум светот.
Ве покануваме да jа истражите нашата палета на производи и сами да jа искусите разликата на Golden Rose!