Fon Cosmetics - East Gate Mall

Homepage > Marka > Fon Cosmetics

Fon Cosmetics

Hapur çdo ditë

Kati

00

Mediat sociale:

FON KOZMETiK UNIVERZiTET PËR FRAGRANCË

Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë të kompanive të vendosura në Stamboll që nga viti 1984. Për më shumë se tre dekada, ne jemi të lumtur të ofrojmë parfume cilësore më të mira me çmimet më konkurruese për partnerët tanë. Kompania eksporton markat e saj selektive në më shumë se 50 vende. Lajmërimet Inovacioni është thelbësor sepse bukuria është një kërkim i pafund që kërkon vazhdimisht nivel më të lartë të performancës. Gjithmonë qëndroni një hap përpara. Transparentë

Ne prodhojmë sipas standardeve të normave ndërkombëtare. Transparenca dhe besimi ynë është si simbolet tona të markave tona Ne gjithmonë duhet të jemi të vërtetë dhe ndershëm dhe mund të justifikojmë veprimet dhe vendimet tona. FOKUS I Cilësisë gjithmonë ne në nivelin e parë.

FON KOZMETiK ka vendosur veten misionin e ofrimit të të gjithë grave dhe burrave në mbarë botën më të mirë të kozmetikës dhe parfumeve risi në aspektin e cilësisë, efikasitetit dhe sigurisë. Duke përmbushur diversitetin e pafund të nevojave dhe dëshirave të bukurisë në të gjithë botën. për vitet e ardhshme është për të fituar shumë konsumatorë në mbarë botën duke krijuar produktet kozmetike që plotësojnë diversitetin e pafund të nevojave dhe dëshirave të tyre të bukurisë. Ne synojmë të jemi partneri kryesor i markës dhe zgjidhjeve të biznesit të shitjes me shumicë dhe shitësve me pakicë në mbarë botën Ekzistenca jonë; për të siguruar produkte të shëndetshme, me cilësi të lartë, inovative, miqësore  dhe të përballueshme në mënyrë që të sigurojë përfitimin më të lartë për klientët tanë, konsulentët dhe punonjësit.

MJAFTON NJË HERË TË TESTONi PARFUMAT TONA DHE DO Ti HARRONi TË GJiTHA PARFUMAT QË E KENi PROVUAR DERI SOTË.