Fon Cosmetics - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Fon Cosmetics

Fon Cosmetics

Отворено секој ден

Спрат:

00

Социјални мрежи:

ФОН КОЗМЕТИК  УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ФРАГРАНЦА

Ние сме една од водечките производители на компании лоцирана во Истанбул од 1984 година. Повеќе од три децении ние сме среќни да нудиме најквалитетни парфеми со најконкурентни цени на нашите партнери. Компанијата ги извезува своите селективни брендови во повеќе од 50 земји.

ИНОВАЦИИ

Иновацијата е од суштинско значење бидејќи убавината е бескрајна потрага која постојано бара повисоко ниво на перформанси. Секогаш да остане чекор понапред.

ТРАНСПАРЕНТНОСТ

Ние произведуваме според стандардите на меѓународните норми. Нашата транспарентност и доверба е како нашите симболи на нашите брендови Ние секогаш мора да бидеме вистинити, искрени и да можеме да ги оправдуваме нашите постапки и одлуки. ФОКУС НА КВАЛИТЕТ Квалитетот отсекогаш ние на прво ниво.

Фон козметика си постави мисија да им понуди на сите жени и мажи најдоброто од козметиката и парфеми иновација во однос на квалитетот, ефикасноста и безбедноста. Со исполнување на бесконечната разновидност на потребите за убавина и желби низ целиот свет. за следните години е да се освојат многу потрошувачи низ целиот свет преку создавање на козметички производи кои ги задоволуваат бесконечната разновидност на нивните потреби и желби за убавина. Наша цел е да бидеме водечки брендирање и деловни решенија партнер на нашите клиенти на големо и мало во целиот свет

Нашето постоење; да обезбедиме здрави, квалитетни, иновативни, еколошки и достапни производи со цел да им обезбедиме најголема корист на нашите клиенти, консултанти и вработени.

ДОВОЛНО КЕ ВИ БИДЕ ЕДНАШ ДА ГИ ТЕСТИРАТЕ НАШИТЕ МИРИСНИ НОТИ И КЕ ЗАБОРАВЕТЕ НА СИТЕ ОСТАНАТИ МИРИСНИ НОТИ ШТО СТЕ ГИ КОРИСТЕЛЕ.