Destan - East Gate Mall

Homepage > Marka > Destan

Destan

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://destan.mk/pocetna/

Kontakto:

070/311-102

Mediat sociale:

Destan është një qebaptore e njohur në të cilën shija e qebapëve ka mbetur e njëjtë si në fëmijëri. Kohët ndryshojnë, por cilësia, tradita dhe reputacioni i Destanit mbeten të njëjta.