Destan - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Destan

Destan

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://destan.mk/pocetna/

Телефон:

070/311-102

Социјални мрежи:

Ресторан за ќебапи каде што вкусот на ќебапите остана ист како во времето кога бевте деца. Времињата се менуваат, но квалитетот, традицијата и угледот на Дестан остануваат исти.