Carpisa - East Gate Mall

Homepage > Marka > Carpisa

Carpisa

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://magnetik.mk/carpisa

Kontakto:

075/341-572

Mediat sociale:

Karpisa është një markë italiane e modës për çanta dore, bagazhe dhe aksesorë, e themeluar në vitin 2001. Ajo ka qenë në rritje të vazhdueshme vitet e fundit dhe sot është një markë e njohur e pranishme në shumë vende me më shumë se 600 dyqane. Karpisa ofron një gamë moderne, të re, të gjerë, me një frymë karakteristike italiane. Misioni i markës është të ofrojë një gamë të gjerë çantash, bagazhesh, kuletash dhe aksesorësh, të cilat janë kombinimi perfekt i cilësisë dhe çmimit. Karpisa, me dizajnin e saj italian, i jep të gjithëve lirinë për të shprehur stilin e tyre në botën e çantave dhe aksesorëve të përballueshëm. Fryma italiane është në fakt një nga cilësitë kryesore të Karpisa dhe theksohet nga stili i rafinuar i produkteve të saj. Carpisa “Italian Sense” nxit rritjen ndërkombëtare të markës, duke përhapur pasionin për mënyrën italiane të jetesës përmes dyqaneve, koleksioneve dhe komunikimit të saj në mbarë botën. Selia me mbi 10,000 metra katrorë, CasaCarpisa, ndodhet në Nola Interporto, në Nola, Itali.