Carpisa - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Carpisa

Carpisa

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://magnetik.mk/carpisa

Телефон:

075/341-572

Социјални мрежи:

Карписа е италијанси моден бренд за чанти, багаж и додатоци, основана во 2001 година. Постојано расте во последните години и денес е признаен бренд присутен во повеќе држави со повеќе од 600 продавници. Карписа нуди модерен, млад, со широк асортиман, со карактеристичен италијански дух. Мисијата на брендот е да понуди широк спектар на чанти, багаж, паричници и додатоци, кои се совршена комбинација на квалитет и цена. Карписа, со својот италијански дизајн, им дава на сите слобода да го изразат својот стил во светот на достапни чанти и модерни додатоци. Италијанскиот дух е всушност еден од клучните квалитети на Карписа и е нагласен со префинетиот стил на неговите производи. Carpisa „Италијанско чувство“ го зајакнува меѓународниот раст на брендот, ширејќи ја страста за италијанскиот начин на живот низ нејзините продавници, колекции и комуникација низ целиот свет. Седиштето на над 10.000 квадратни метри, CasaCarpisa, се наоѓа во Нола Интерпорто, во Нола, Италија.