Calzedonia - East Gate Mall

Homepage > Marka > Calzedonia

Calzedonia

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.calzedonia.com/

Kontakto:

070/259-008

Mediat sociale:

Calzedonia është themeluar në vitin 1987 në Verona për të krijuar një mënyrë të re të shitjes së veshjeve të thurura dhe veshjeve të plazhit për gra, burra dhe fëmijë përmes një rrjeti të shitjeve ekskluzive. Njëzet vjet më vonë, zinxhiri i Calzedonia ka më shumë se 2000 dyqane në mbarë botën. Suksesi i Calzedonia është për shkak të një sërë faktorësh, nga gama e madhe e produkteve te vëmendja e veçantë që i kushtohet modës, dhe së fundi, por jo më pak e rëndësishme, raportin e pamposhtur cilësi-çmim.