Calzedonia - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Calzedonia

Calzedonia

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.calzedonia.com/

Телефон:

070/259-008

Социјални мрежи:

Calzedonia е основана во 1987 година во Верона, со цел да создаде нов начин на продажба на трикотажа и облека за плажа за жени, мажи и деца, преку продажна мрежа за франшиза. Дваесет години подоцна, мрежата на Calzedonia брои повеќе од 2.000 продавници низ целиот свет. Успехот на Calzedonia е резултат на голем број фактори, почнувајќи од огромниот асортиман на производи до особено внимание посветено на модата, и последно, но не и најмалку важно, непобедливиот сооднос квалитет-цена.