Bonatti - East Gate Mall

Homepage > Marka > Bonatti

Bonatti

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.bonatti.mk

Kontakto:

071/226-525

Kontakto:

02/3123-221

Mediat sociale:

Për më shumë se një dekadë, marka Bonatti njihet për cilësinë dhe çmimet e përballueshme të modeleve moderne dhe cilësore të brendshmeve, programeve të gjumit dhe rrobave të banjës.
Në Bonatti mund të gjeni gjithçka që i nevojitet një gruaje moderne si dhe një mashkulli modern – të brendshme, program gjumi, rroba banje, peshqirë dhe aksesorë sipas trendeve më të fundit botërore, të cilat janë me garanci të ndjenjës së rehatisë.
Besojmë se sekreti i pamjes së bukur janë ndër të tjera të brendshmet që veshim ose më saktë ndjesia që na japin, për këtë qëllim i kushtojmë vëmendje të veçantë zgjedhjes së materialeve natyrale. Qëllimi ynë është të qëndrojmë të përditësuar me çdo koleksion të ri, në mënyrë që me kalimin e kohës të jemi bërë sinonim i cilësisë dhe komoditetit.
Ju mirëpresim ju presim!

Dyqan online:
www.bonatti.mk