Bonatti - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Bonatti

Bonatti

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.bonatti.mk

Телефон:

071/226-525

Телефон:

02/3123-221

Социјални мрежи:

За нас
Повеќе од една деценија, брендот Bonatti е препознатлив по својот квалитет и пристапни цени на модерни и квалитетни модели на долна облека, програм за спиење како и костими за капење.
Во Bonatti можете да најдете се она што и потребно на модерната жена како и на модерниот маж – долна облека, програм за спиење, костими за капење, пешкири и аксесоари по последните светските трендови, кои се со загарантирано чувството на удобност.
Ние веруваме дека тајната на добриот изглед помеѓу останатото е и долната облека која ја носиме, поточно чувството која таа ни ја дава, за таа цел посебно внимание посветуваме на изборот на природни материјали. Наша цел е со секоја нова колекција да останеме во тек со трендовите, така што со времето станавме синоним за квалитет и удобност.
Повелете ве очекуваме!

Online shop:
www.bonatti.mk