Bershka - East Gate Mall

Homepage > Marka > Bershka

Bershka

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.bershka.com/mk/

Kontakto:

02/5119-195

Mediat sociale:

“Bershka është krijuar në vitin 1998 si markë e re e grupit spanjoll Inditex

Bershka prezantohet si një pikë referimi për modën që synon këtë audiencë gjithnjë e më kërkuese dhe në vetëm 2 vjet ka konsoliduar imazhin e markës së saj në 100 dyqane; Sot, pas 18 vitesh, zinxhiri ka më shumë se 1000 dyqane në mbi 70 tregje, ku shitjet përfaqësojnë 9% të të ardhurave totale për të gjithë grupin.

“Publiku i Bershkës karakterizohet nga të rinj aventurierë që janë të vetëdijshëm për trendet më të fundit dhe janë të interesuar për muzikën, mediat sociale dhe teknologjitë e reja”.