Bershka - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Bershka

Bershka

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.bershka.com/mk/

Телефон:

02/5119-195

Социјални мрежи:

Bershka е создадена во 1998 година како нов бренд на шпанската групација Inditex

Бершка се претставува како референтна точка за модата насочена кон оваа сè побарачка публика и за само 2 години го консолидираше имиџот на својот бренд во 100 продавници; Денес, по 18 години, ланецот има повеќе од 1000 продавници на над 70 маркети, со продажба што претставува 9% од вкупниот приход за целата групација.

Јавноста на Бершка ја карактеризираат авантуристички млади луѓе, кои се свесни за најновите трендови и се заинтересирани за музиката, социјалните мрежи и новите технологии.