Balloon Twister - East Gate Mall

Homepage > Marka > Balloon Twister

Balloon Twister

Hapur çdo ditë

Kati

-01

Mediat sociale:

Një dyqan i specializuar për balona me helium si, aranzhime me balona dhe dhurata të personalizuara.

Balloon Twister ofron një gamë të gjerë produktesh që mund të përdoren për raste të ndryshme si bebe shower, ditëlindje, baby shower, dasma, fejesa, si dhe dhurata korporative.

Në kioskën tonë, ju mund të zgjidhni një aranzhim të gatshëm me tullumbace që mund të personalizohet brenda 15-20 minutave dhe të merrni dhuratën perfekte për rastin e duhur.

Marka jonë ka 10 vjet në treg dhe ka materiale të klasit botëror.

Aranzhimet tona të balonave janë të njohura për qëndrueshmërinë e tyre, të cilat nëse ruhen në kushtet e duhura mund të zgjasin me muaj.

Jepni një tullumbace që zgjat!