Balloon Twister - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Balloon Twister

Balloon Twister

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Социјални мрежи:

Специјализирана продавница за балони на хелиум како, балонски аранжмани и персонализирани подароци.

Балон Твистер нуди широка палета на производи кои можат да бидат наменети за различни пригоди како дочек на новороденче, роденден, мекици, свадба, вердби, како и корпоративни подароци.

На нашиот киоск може да одберете веќе подготвен балонски аранжман кој може да биде персонализиран во рок од 15-20 минути и да однесете совршен подарок за соодветната пригода.

Нашиот бренд постои на пазарот веќе 10 години и располага со материјали од висок светски квалитет.

Нашите балонски аранжмани се познати по својата долготрајност, кои доколку се чуваат на соодветни услови можат да траат со месеци.
Подари балон кој трае!