Babor - East Gate Mall

Homepage > Marka > Babor

Babor

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Faqe interneti

https://www.baborbeautyspaskopje.com

Kontakto:

075/340-933

Mediat sociale:

Marka kozmetike me famë botërore Babor hap studion e saj të dytë në Shkup.
Krahas shërbimeve kozmetike dhe shitjes së produkteve të Babor, do të ketë edhe Qendrën Mjekësore Laserike Babor që do të ofrojë procedura të tjera të fundit kundër plakjes në fushën e mjekësisë.