Babor - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Babor

Babor

Отворено секој ден

Спрат:

-02

Вебстрана:

https://www.baborbeautyspaskopje.com

Телефон:

075/340-933

Социјални мрежи:

Светски реномираниот козметички бренд Babor го отвара своето второ студио во Скопје.
Покрај козметичките услуги и продажбата на Babor производите, ќе биде присутен и Babor Medical ласерски центар кое ќе нуди и други најнови анти агинг процедури од областа на медицината.