Armani Exchange - East Gate Mall

Homepage > Marka > Armani Exchange

Armani Exchange

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://eastgatemall.mk/brand/armani-exchange/

Kontakto:

070/696-141

Mediat sociale:

“Garderoba moderne që vetëm Giorgio Armani mund ta imagjinonte, Armani Exchange mishëron frymën rinore të brezit të ri. A | X merr një qasje të gjallë, urbane ndaj veshjeve dhe aksesorëve. I lançuar në vitin 1991, A | X Armani Exchange shet modën dhe njihet për fushatat e saj reklamuese herë pas here provokuese, që synojnë markën më të aksesueshme Armani, e cila është frymëzuar nga kultura street-chic dhe muzika e kërcimit.
Vit pas viti A | X ka evoluar me trrendet më të fundit në stilin e jetesës dhe mënyrat e të shprehurit, duke u bërë gjithnjë e më globale. “Sot, Armani Exchange është një simbol i “stilit urban” të rinovuar, ku fryma moderne, krijuese dhe “plotësisht digjitale” e të rinjve metropolitan takohet me talentin dhe krijimtarinë italiane”.