Armani Exchange - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Armani Exchange

Armani Exchange

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://eastgatemall.mk/brand/armani-exchange/

Телефон:

070/696-141

Социјални мрежи:

Модерната гардероба каква што можеше да ја замисли само Giorgio Аrmani, Аrmani Exchange го отелотворува младешкиот дух на новата генерација. A | X презема разигран, урбан пристап кон облеката и додатоците. Започната во 1991 година, A | X Armani Exchange продава производи за мода и начин на живот и е позната по повремено провокативни рекламни кампањи. Насочен како подостапен бренд Армани, тој е инспириран од улично-шик културата и танцовата музика.
Година по една година A | X еволуираше со најновите трендови во начинот на живот и начините на изразување, станувајќи с more поглобален. Денес Аrmani Exchange е симбол на обновениот „градски стил“, каде модерниот, креативен и „целосно дигитален“ дух на младите од митрополитот се среќава со италијански талент и креативност