AiCharge - East Gate Mall

Homepage > Marka > AiCharge

AiCharge

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://aicharge.mk/

Mediat sociale:

Një zgjidhje praktike dhe e lehtë për të karikuar pajisjen tuaj, kudo dhe kurdo!

Me AiCharge, ju hyni në botën e shërbimeve inovative me një burim të pakufizuar energjie për pajisjet tuaja në çdo kohë. AiCharge ofron banka të energjisë që janë të pajisura me tre kabllo të ndryshme, duke përfshirë Micro USB, Lightning dhe Type C.

AiCharge ofron një koncept komoditeti dhe lirie me energji të pashtershme për pajisjet tuaja, duke siguruar përdorim të pakujdesshëm. Me zgjidhjen e AiCharge, ju jeni të lirë t’i merrni pajisjet tuaja kudo që të shkoni, duke ditur gjithashtu se banka juaj e energjisë mund të kthehet në çdo automat AiCharge.

Me ndihmën e AiCharge, ju mund të merrni me qira bankat e energjisë nga makinat shitëse përmes një aplikacioni të thjeshtë ose terminali POS të shpërndarë në vende të ndryshme. Kjo ju jep akses të shpejtë dhe të lehtë në energji kudo që të jeni, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për përdoruesit e përditshëm celular.

Misioni i AiCharge është të lehtësojë jetën e njerëzve përmes teknologjive dhe shërbimeve inovative, duke u ofruar atyre fuqi të pakufizuar për pajisjet e tyre, pavarësisht vendndodhjes së tyre. AiCharge mundëson stilin e jetës moderne, duke plotësuar nevojat e përdoruesve për energji në lëvizje.

Mos e humbni kohën tuaj duke kërkuar një karikues, zhbllokoni baterinë tuaj në sekonda!