AiCharge - East Gate Mall

Почетна > Брендови > AiCharge

AiCharge

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://aicharge.mk/

Социјални мрежи:

Практично и лесно решение за полнење на твојот уред, било каде и било кога!

Со AiCharge, влегувате во светот на иновативни услуги со неограничен извор на енергија за вашите уреди во било кое време. AiCharge нуди power banks кои се опремени со три различни кабли, вклучувајќи Micro USB, Lightning и Type C.

AiCharge нуди концепт на удобност и слобода со неисцрпна енергија за вашите уреди, обезбедувајќи безгрижно користење. Со решението на AiCharge, вие можете слободно да ги носите уредите каде и да одите, исто така знаејќи дека вашиот power bank може да се врати на било кој автомат од AiCharge.

Со помош на AiCharge, можете да изнајмите power banks од автоматите преку едноставна апликација или ПОС терминал распределени на различни локации. Ова ви обезбедува брз и лесен пристап до енергијата каде и да се наоѓате, што го прави идеален избор за секојдневни корисници на мобилни уреди.

Мисијата на AiCharge е да ги олесни животите на луѓето преку иновативни технологии и услуги, обезбедувајќи им неограничена енергија за нивните уреди, независно од нивната локација. AiCharge го овозможува модерниот начин на живот, задоволувајќи ги потребите на корисниците за енергија во движење.

Не трошете го своето време во барање полнач, отклучете ja батеријата за неколку секунди!