Back To School - East Gate Mall
?>

Back To School

image of the store

Është koha për të përqafuar fillime të reja dhe për të përcaktuar qëllime të reja.

Çdo udhëtim fillon me mjetet e duhura, ndërsa koleksionet tona më të fundit nëpër qendrën tregtare janë krijuar me përpikëri për t’u siguruar që jeni të pajisur mirë për të arritur sukses.

Përgatituni për të kapërcyer sfidat, për të ushqyer kreativitetin dhe për të udhëhequr me besim përderisa hyni në këtë vit shkollor emocionues.

 

Ngjarjet:

  • E premte 01.09

Prej 17:00 deri 20:00h

Artistë që performojnë statuja të shkollës.

 

  • E shtunë 02.09

Prej 13:00h

Shfaqje : “Gardiani i planetit”

Prej 14:00h

Koncert: “Stella dhe Sani”

Prej 17:00h

Shfaqje muzikore: “Në botën e animuar të përrallave nga fëmijëria jonë”

 

  • E diel 03.09

Prej 13:00h

Shfaqje : “Sekreti i librit të gjyshit”

Prej 14:00h

Koncert: “Stella dhe Sani”

Prej 17:00h

Shfaqje muzikore: “Në botën e animuar të përrallave nga fëmijëria jonë”