Твојата НЛБ Mastercard кредитна картичка те носи на шопинг! - East Gate Mall
?>

Твојата НЛБ Mastercard кредитна картичка те носи на шопинг!

image of the store

Твојата НЛБ Mastercard кредитна картичка те носи на шопинг!

Во рамки на промотивната кампања “Твојата картичка те носи на шопинг” на првите 500 клиенти кои реализираа најголем број на трансакции со НЛБ Mastercard кредитните картички добија ваучер со износ од 3000 мкд од East Gate Mall.

Добитниците ќе можат да ги подигнат ваучерите од инфо пултот East Gate Mall во рамки на работното време на трговскиот центар. Ваучерот ќе може да се искористи од моментот на подигнување најдоцна до 31.03.2023 година.

East Gate Mall ваучерот може да се рализира само во одредени продавници во трговскиот центар и тоа:

·    Bloom парфимерија ·     Крусел ·     Ozdilek ·       Kiko Milano
·    Сарајева Стеак Хоусе ·     Мотоцентар ·     Oliver Weber ·       Timberland
·    Нептун ·     Polleo Sport ·     Субра ·       Hugo Boss
·    Tiffany ·     Линеа ·     Тудорс ·       Dan Jhon
·    Пандора ·     Soul Kitchen ·     Reserved ·       Mango
·    Prima Optics ·     Bella Vista ·     Cropp ·      Хронометар
·    New Age ·     Buenos Dias ·     Sinsay ·       Springfield
·    Biana Shoes ·     Крш ·     House ·       Okaidi
·    Chocolate Plus ·     Skechers ·     Mohito ·       Parfois
·    Смарагд 1969 ·     Office Shoes ·     Нени Компани ·       QUNTO Cigars
·    Левант ·     Центроимпекс Монд ·     Литература ·       Qunto 1981
·    JYSK ·     Lush ·     Island Caffe ·       Babor
·    DUKI DASO ·     Bark Shoes ·     Yamamay ·       Adidas
·    Office Plus ·     Dioptra Optics ·     Caprisa ·       Intersport
·    Пан Европа – Sony ·     Карес ·     Twinset ·       Siezeer
·    Calliope ·     My time ·     Patricia Pepe ·       Tinex
·    Bellina Bio Shop ·     Orsay ·     Liu Jo ·       Sport Vison
·    Umbrella ·     Armani Exchange ·     Fashion & Friends ·       Under Armour
·     XYZ ·     KFC ·     COSMO

Ваучерите треба да се искористат целосно на износот на кој се издадени (3000 мкд), а доколку купените производи го надминуваат износот на ваучерот, добитникот може да го доплати износот на разликата директно во продажното место. Доколку купените производи се на износ понизок од износот на ваучерот, разликата нема да биде рефундирана, односно не е можна замена за готовина. Ваучерот треба да се искористи одеднаш, на една фискална сметка, на едно продажно место.