НАГРАДНА ИГРА ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА - East Gate Mall
?>

НАГРАДНА ИГРА ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА

image of the store

Наградна игра Ист Гејт Манија и ова лето те наградуваме!

Учествувај во наградната игра со секоја сметка над 3.000 денари.

Како да учествуваш? Испрати го кодот на фискалната сметка и времето на издавање по СМС на 149 914  и учествувај во наградната игра каде што можеш да добиеш:

Патување во Дизниленд за тебе и твоите најблиски,

Телевизор LG 55` од Neptun,

Dyson AirWrap или да добиеш една од неделните награди:

Ваучер од 30.000 денари од Neptun, Reserved, Fashion Group, Magnetik, Sport Vision, Sport-M или BeoSport.

Извлекувањето е секој понеделник во 12 часот, а главните награди ќе бидат извлечени на 2 септември.

Погледни ги правилата за наградната игра

 

 

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 1