Plaset Doner - East Gate Mall
Kthehu

Plaset Doner

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

075/345-603

“Nuk është vendi juaj standard i burgerëve?! Placette Donner është i njohur për donerin e shijshëm të bërë me mish qengji dhe pulë të freskët. Burgerët e shijshëm dhe patatet e skuqura janë shoqëruesi juaj i përsosur, i përshtatshëm për çdo kohë të ditës - dhe natës.