KFC - East Gate Mall
Kthehu

KFC

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://kfc-mk.com

Kontakto:

070/266-691

KFC është një lider në mënyrën se si përgatitet dhe shërbehet pula, me mbi 22,000 restorante të shpërndara në më shumë se 125 vende në mbarë botën. Në Maqedoni, KFC është prezent me 5 restorante ku mund të shijoni recetën origjinale të 11 barishteve dhe erëzave sekrete të krijuara më shumë se 70 vjet më parë nga Colonel Sanders, e cila është kthyer në një nga recetat më të famshme në botë.