Destan - East Gate Mall
Kthehu

Destan

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

070/311-102

Destan është një qebaptore e njohur në të cilën shija e qebapëve ka mbetur e njëjtë si në fëmijëri. Kohët ndryshojnë, por cilësia, tradita dhe reputacioni i Destanit mbeten të njëjta.