Kape radhën për zbritje - East Gate Mall
?>

Kape radhën për zbritje

image of the store

Përgatituni, fillojnë zbritjet! Zër rendin dhe shfrytëzo zbritjet sezonale në East Gate Mall. Mos e humbisni shansin të freskoni garderobën tuaj me rroba të reja të modës. Shikoni se në cilat dyqane tuaja të preferuara kanë filluar zbritjet sezonale.

Kegy Shoes sale from 20% to 30%. Timberland season sale
Enci Menci up to 50%. FLO 50% off on the second item
OVS Kids up to 30%. Under Armor up to 30% (only for loyalty programme)
Bonatti up to 60%. Sport Reality up to 50% (only for loyalty programme)
Armani Exchange up to 40%. Sport Vision up to 50% (only for loyalty programme)
XYZ up to 40%. Buzz up to 40% (only for loyalty programme)
Patrizia Pepe to 30%. Saat & Saat up to 30% on selected items
Liu Jo up to 30%. Orsay sale
Twinset up to 30%. Hronometar 20%
Yamamay up to 30%. My time up to 40%
Biana Shoes up to 20% on selected items. Calliope up to 50% on selected items
City Fashion up to 30%. Tudors up to 20% on selected items
Bellina up to 60%. LTB  50% of second product purchased
Fashion & Friends season sale Opposite 50% (до 15.06.2023)
Kiko Milano season sale Max Optika up to 70%
Tommy Hilfiger season sale Dioptra up to 70%
Hugo season sale Prima optics 50% on second pair of sunglasses
Parfois season sale Cropp up to 40% on selected items
Linea up to 50% on selected items (until 18.06.2023) US Polo season sale
B watch до 60% on selected models Springfield presale promotion
Gant 20% Fashion House 20%
Beosport up to 50% Kick and Heelz up to 50%