EAST GATE MANIA 03.07 - 31.08 - East Gate Mall
?>

EAST GATE MANIA 03.07 – 31.08

image of the store

Mirë se vini në EAST GATE MANIA, ku kuponi juaj fiskal është bileta juaj për çmime emocionuese javore! Hyni në botën e mundësive të pafundme përderisa eksploroni ofertat e ndryshme në East Gate Mall, duke i realizuar dëshirat tuaja.

Rregullat janë si më poshtë:

  • Dërgoni numrin e kuponit fiskal në numrin e telefonit 148777 në formatin #xxxxx dd.mm (numri i datës dhe muajit të kuponit fiskal)
  • Mund të marrin pjesë vetëm kuponë fiskal të njëhershme me vlerë mbi 3000 denarë.

Shpërblimet:

Shpërblimet kryesore:

  • Një fitues fatlum do të fitojë një Skuter Elektrik me të cilin do të përjetoni emocionet e lëvizshmërisë pa mundim
  • dhe shijoni rehatinë e këtij mjeti transporti elegant dhe ekologjik.
  • Dy fituesit fatlumë do të fitojnë një kupon prej 12.000 denarësh nga iStyle.

*Çdo javë dhurojmë Kartela dhuratë prej 3000 denarësh / 4000 denarësh / 5000 denarësh.

Mos e humbisni mundësinë për të marrë pjesë në EAST GATE MANIA dhe të bëheni fitues të këtyre shpërblimeve të mahnitshme.

Rregullat e lojës shpërblyese

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 1

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 2

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 3

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 4

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 5

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 6

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 7

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 8

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 9