Yamamay - East Gate Mall

Homepage > Marka > Yamamay

Yamamay

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://magnetik.mk/yamamay

Kontakto:

075/341-573

Mediat sociale:

Yamamei është themeluar në vitin 2001 me idenë e Gianluigi Cimmino. Yamamay është një shitës me pakicë lider në industrinë e modës për të brendshme dhe veshje plazhi. Gama e produkteve fokusohet në të brendshme, veshje plazhi, veshje nate, trikotazh dhe kozmetikë me një rrjet prej 603 dyqanesh, nga të cilat 455 në Itali dhe 148 jashtë vendit. Misioni ynë është të “hyjmë në zemrën e çdo gruaje Yamamai” duke e bërë dyqanin një mjedis emocional dhe tërheqës, një botë paralele ku konsumatori mund të përfitojë plotësisht nga cilësia/çmimi i shkëlqyer i produkteve tona. Suksesi ynë garanton sukses për ekskluzivitetet tona: dominimi i markës krijon vlerë për të gjithë partnerët tregtarë të përfshirë, duke frymëzuar një ndjenjë të fortë përkatësie dhe duke mundësuar që fuqia e grupit dhe markës t’i komunikohet publikut dhe konkurrentëve.