XYZ - East Gate Mall

Homepage > Marka > XYZ

XYZ

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

070/696-145

Mediat sociale:

“XYZ FASHION STORE u bën përshtypje miliona klientëve në rajon, me markat më të famshme në një vend, duke u ofruar atyre një përvojë unike blerjeje dhe duke ndarë me klientët e tyre pasionin për modën.
Koncepti bazohet në qasjen aktuale, që do të thotë se çdo veshje në dyqan është e përzgjedhur posaçërisht. Kjo i lejon çdo klienti të krijojë një stil unik për çdo rast. Në të njëjtën kohë, një qasje e tillë largon shqetësimin për shkak të të njëjtave tualete dhe stile, veçanërisht në të njëjtin vend.
“XYZ lidh dashamirësit e modës dhe stilit të mirë, njohësit e mundësive dhe entuziastët e modës, si dhe individët për të cilët moda do të thotë më shumë se një veshje”.