U.S. POLO ASSN. - East Gate Mall

Homepage > Marka > U.S. POLO ASSN.

U.S. POLO ASSN.

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://uspoloassn.com/

Kontakto:

075/706-907

Mediat sociale:

“Që nga themelimi i saj në 1890, US Polo, e cila ka një mision të bashkojë të gjithë tifozët e polos në mbarë botën, është njësia zyrtare administrative e sportit polo në Amerikë dhe Kanada. Lindur nga sporti i polos, i cili njihet gjithashtu si sporti i mbretërve dhe fisnikëve në histori, US Polo Assn., ende formon modën me produktet e tij komode dhe me stil, ndërkohë që frymëzohet nga ky sport.

Marka lindi nga sporti i polos, i njohur gjatë historisë si sporti i mbretërve dhe fisnikërisë. Si të tilla, koleksionet e markës pasqyrojnë një stil veshjesh të frymëzuar nga sporti.

SHBA Polo Assn. është për gratë, burrat dhe fëmijët e të gjitha moshave me modelet e tij autentike, komode dhe elegante, duke e bërë atë markën e preferuar të të rinjve dhe familjeve.”