Tutto Capsule - East Gate Mall

Homepage > Marka > Tutto Capsule

Tutto Capsule

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Faqe interneti

https://tuttocapsule.mk/

Kontakto:

070/442-238

Mediat sociale:

“Historia e Tutto Capsule përbëhet nga njerëz, përvojë, përkushtim dhe profesionalizëm. Gjithçka mbulohet nga një zinxhir dyqanesh në të gjithë Evropën e krijuar për të kënaqur dëshirën tuaj për kafe. Tuttocapsule është një vend ku mund të gjeni kafe sipas dëshirës tuaj.

Dyqane multibrend për kafe dhe produkte për kafe me mbi 120 dyqane në Itali dhe mbi 220 dyqane në Evropë.”