Tudors - East Gate Mall

Homepage > Marka > Tudors

Tudors

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://tudors.mk/

Kontakto:

02/3111-826

Mediat sociale:

Duke filluar aktivitetet kryesore në vitin 1998 si Grupi Ayaydın dhe më vonë në vitin 2012 me markën kryesore të saj Tudors, shpejt u bë një aktor i rëndësishëm në tregtinë dhe u drejtua drejt udhëheqësisë në tregun e këmisë në Turqi.

Në vitet e fundit, pas një seri sukseseve vendore, interesimi ndërkombëtar rriti për markën dhe vizioni i Tudors për të bërë një markë ndërkombëtare çoi në rritjen e markës. Në një periudhë shumë të shkurtër, Tudors ka vendosur tashmë flamurin e saj në 16 vende me 240 dyqane dhe vazhdon pa pushim me qëllimin e qenies së markës së këmisë më të suksesshme në nivel global.

Tudors, e cila ka arritur një sukses të madh në fushën e tregtisë elektronike në një periudhë të shkurtër që nga viti 2013, vazhdon aktivitetet e saj ndërkombëtare të tregtisë elektronike pa ngadalë sot.

Duke ofruar një shumëllojshmëri të gjejshme të këmisave dhe aksesoreve për burra, marka përmbush çdo kërkesë dhe përshtatet me çdo moment të jetës. Tudors kombinon elegancën kohore dhe komfortin me çmime të arsyeshme dhe cilësi të lartë në dizajnet e saj.

Qëllimi i qenies së markës më të suksesshme të këmisave në botë vazhdon pa ndalim, duke mbetur shumë besueshëm dhe inovativ me një zgjedhje të gjerë të koleksioneve.