Timberland - East Gate Mall

Homepage > Marka > Timberland

Timberland

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.fashiongroup.com.mk/

Kontakto:

071/275-579

Mediat sociale:

E fokusuar plotësisht për t’i bërë të rinjtë të ndryshëm në botë, marka Timberland ofron shumë më tepër se koleksione sezonale dhe pjesë urbane për të rinjtë. Duke punuar vazhdimisht në vizionin se si të arrihet prodhimi plotësisht i qëndrueshëm i produkteve të tyre, nga sezoni në sezon ata punojnë në projekte të mahnitshme për të ruajtur planetin dhe gjithmonë ofrojnë një histori të veçantë me produktet që tani do të keni mundësinë t’i blini në East Gate. Mall.