Marfi Macaroons - East Gate Mall

Homepage > Marka > Marfi Macaroons

Marfi Macaroons

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

070/574-962

Mediat sociale:

“Kiosku Murphy Macarons and Choco Art në East Gate Mall ndodhet në katin e parë dhe ofron makarona, bonbone me çokollatë – Choco Art, ëmbëlsira dhe biskota. Produktet tona janë të prodhimit maqedonas dhe janë të cilësisë së lartë. Kompania jonë BIP Komerc ka filluar në vitin 1992 me prodhimin e ëmbëlsirave dhe pastave shtëpiake. Në vitin 2005 krijuam markën Murphy Macarons e specializuar në ëmbëlsira me makarona, si produkti i parë i këtij lloji në tregun tonë. Ne ofrojmë 18 lloje të ndryshme të shijeve dhe ngjyra të makaronave, si dhe disa pako të ndryshme ekskluzive. Gjithashtu nën këtë markë kemi edhe ëmbëlsira me ngjyra të ndryshme. Në vitin 2020 krijuam produktin tonë më të fundit Murphy Choco Art, i cili është unik me pamjen e tij artistike dhe i punuar me dorë. Kjo markë përmban kuti me karamele me çokollatë, copa çokollate dhe figura çokollate. Në kioskun tonë shiten edhe ëmbëlsirat tona të bëra vetë që kanë një traditë 30-vjeçare dhe cilësi premium me përbërës natyralë pa aditivë. Ekzistojnë 15 shije të ndryshme dhe me më shumë përmasa, forma, si dhe ëmbëlsira me porosi.”