Subra Pharmacies - East Gate Mall

Homepage > Marka > Subra Pharmacies

Subra Pharmacies

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://subra.bg/bg/

Kontakto:

02/3101-562

Mediat sociale:

Subra është një zinxhir i zhvilluar mirë me përvojë të gjerë në biznesin e industrisë farmaceutike. Farmacistët SUBRA u përmbahen standardeve të praktikës së mirë farmaceutike
dhe operojnë sipas modelit evropian duke ofruar kujdes të jashtëzakonshëm për pacientët.
Qëllimi i SUBRA është t’u sigurojë klientëve shikueshmëri të lehtë dhe të shkëlqyeshme të qasjes në gamën e produkteve të tyre.
Farmacistët SUBRA ofrojnë një qasje profesionale dhe të personalizuar këshillimi.